Tarieven

Pakketten - een traject op maat

Holistische coaching op maat 

Zoek je een online holistisch coach waarbij jij je geen ‘nummertje’ voelt, maar juist persoonlijke en gepersonaliseerde begeleiding ontvangt? Deze sluit volledig aan op jouw situatie, behoeften en wensen.
Ik bied verschillende vormen van energetische coaching en maak gebruik van verschillende methoden en werkwijzen. Samen bespreken we een traject op maat, precies passend bij jouw vraag en wensen.
Per behandeling/sessie bekijk ik opnieuw wat jij nodig hebt. Alles om te zorgen dat jij een op-maat behandeltraject ontvangt. 

(5 sessies van 105 minuten) – €800

Place in my heart – Coaching traject

– jouw ontwikkelingspad – Zit je te veel in je hoofd? En wil je simpelweg meer op je gevoel vertrouwen?
Heb je een vraag of een probleem waar je dieper op in wilt gaan? Dan kun je coaching als ingang nemen om je bewust te worden van jezelf, waar je staat en wat je nodig hebt op dit moment. 
In coaching verwerk je oude, pijnlijke emoties en trauma’s en ontwikkel je vrijheid van kiezen en handelen.

(5 sessies van 105 minuten) – €800

Adem & Ontspan Traject

Een combinatie van  ademhalingstechnieken en massages waardoor je nog dieper je lichaam kan voelen. Je wordt uit je hoofd, in je lijf meegenomen. Hierdoor ervaar je nog beter hoe het écht met je gaat.
De manier waarop we ademen heeft een enorme impact op hoe we in het leven staan. We leven momenteel in een gejaagde, angstige wereld en emoties kunnen zich vastzetten in je lijf.

(L-5 sessies van 105minuten) – €800
(XL-10 sessies van 105minuten) – €1600

Balance & Mind Coaching – massage /sound healing en coaching 

– goed bij Burn out – combinatie van massage / aanraking / sound healing en coachingsgesprek / coachingstechnieken voor meer balans, rust en ontspanning.
Tijdens behandelingen/sessie maak ik gebruik van oefeningen en andere tools

die jou kunnen helpen en ondersteunen in je processen.

(L-5 sessies van 105minuten) – €800
(XL-10 sessies van 105minuten) –
1600

Innerlijk kind sessie

In een Innerlijk-kind sessie maak je bewust contact met jouw innerlijke kind en ga je het verwonde kind helen en in je hart sluiten.
Je kunt je vast wel een pasgeboren baby voorstellen. Een klein mensje/jongen dat nog helemaal puur, oorspronkelijk, zuiver, natuurlijk, speels en helder is. Ook wel het natuurlijke of oorspronkelijke kind genoemd.

Jij als natuurlijk kind, groeit op in een gezin of andere omgeving waar je een opvoeding krijgt die erop gericht is jou te leren hoe je je moet gedragen zoals in dat gezin en omgeving gewenst is. Ouders, leraren en de maatschappij, allemaal doen ze hun best om ervoor te zorgen dat jij als kind gaat passen in hoe zij vinden dat jij behoort te zijn. Maar geen enkele ouder of verzorger kan de specifieke behoeften van het zo kwetsbare kind totaal vervullen. Je ouders hebben in hun verleden immers ook bepaalde ervaringen opgedaan, die zij onbewust weer doorgeven. Ongetwijfeld hebben ze het beste van zichzelf aan jou gegeven.  Alleen was dit ook het beste voor jou?
Als volwassene kun je leren om verantwoordelijkheid te nemen voor dit innerlijke kind. Je bent immers volwassen en kunt nu zelf beslissingen nemen en besluiten hoe jij wilt leven en wat jij wel of niet wilt.
Dit zijn geen gewone sessies. We gaan echt terug naar jouw basis en mogelijk ook nog van daarvoor.
Met mijn hulp ga je naar een ontspannen staat van zijn, ga je een innerlijk dialoog aan tussen je ‘volwassen zelf’ en je ‘Innerlijk Kind’ in jezelf.
We gaan terug naar jouw jeugd, geboorte moment of zelfs de tijd voor dat je geboren werd.
We gaan je innerlijke kind erkenning geven-dat is de kracht van healing! Ze wil gezien en gehoord worden door jou.
De intentie is van deze sessie is dat je je eigen innerlijke kind gaat zien en naar haar gaat luisteren. Wat is zij/hij nodig van jou?

Deze methode helpt je enorm bij bewust worden en loslaten van belemmerende overtuigingen. Het is dus niet de bedoeling dat je in het verleden blijft
hangen, maar juist dat het je vrij maakt om open te staan voor iedere nieuwe ervaring in je huidige leven NU.

(Sessie van 120 minuten) –  €150

Trauma Release Breathwork (TRB® & Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®) 
Body Remembers Trauma Therapy (BRTT)

Doordat onverwerkte trauma’s geen weg naar buiten vinden, slaan deze zich op in je spieren en bindweefsel (fascia). Door het toepassen van de BRTT-methode stimuleren we het lichaam om te ontladen, waardoor het zenuwstelsel wordt gekalmeerd.
Wanneer we worden bedreigd, geeft het lichaam enorme hoeveelheden stresshormonen af om ons te helpen het gevaar of de stress te overwinnen. Dat is de vecht-of-vluchtreactie die begint en we trillen dan letterlijk van angst. Dieren raken minder snel getraumatiseerd. De reden hiervoor is dat ze, eenmaal buiten gevaar, rillen en schudden en het trauma van hun lichaam losmaken. Helaas verliezen wij mensen geleidelijk deze vaardigheden om ons zenuwstelsel te ontladen en resetten.
De BRTT-sessie is een grote uitkomst; we helpen het lichaam herinneren aan deze vaardigheden en daarmee oude trauma’s los te laten, zonder te hoeven praten. Tijdens deze sessie doen we oefeningen om je Psoas (zenuwstelsel) te triggeren, omdat hierin veel spanning opgeslagen zit. Je benen gaan dan trillen (een vorm van spanning die loskomt), waarna er allemaal emoties zullen loskomen, die je mag laten gaan.

Een sessie duurt ongeveer 1,5-2 uur. We beginnen met een kennismaking en een uitleg van de sessie. Hierna geven we het lichaam de kans om via BRTT ‘aan’ te gaan en te ontladen, daar waar het op dat moment het hardst nodig is.

(Sessie 1,5-2 uur) – €150

Trauma Release Breath (TRB)

Met de TRB-methode open je de poort naar het onderbewuste en worden onverwerkte trauma’s, onderdrukte emoties en gebeurtenissen losgelaten door middel van een ademhalingssessie. Je komt met deze ademsessie vrij gemakkelijk bij de kern van de overtuigingen die je in je leven hebt opgedaan, maar ook bij gebeurtenissen uit het verleden waarvoor jij nog geen ruimte hebt gehad om ze te verwerken. Gebeurtenissen die je bijvoorbeeld hebt opgedaan in heel vroege-kindstukken waar je geen actuele herinnering aan hebt. Stukken die niet van jou zijn, maar doorgegeven zijn door je ouders, of zelfs stukken uit vorige levens die nog liggen opgeslagen in jouw lichaam. Jouw lichaam herinnert zich dit allemaal wel! Dit kun je releasen of resetten door deze mooie ademhalingstechniek, die je gaat uitvoeren onder goede begeleiding en op mooie muziek. De adem zorgt ervoor dat je zelfs je hoofd uit kunt zetten en daardoor echt jezelf de kans geeft om diep op te ruimen. Je geeft jezelf een nieuwe manier om met je lichaam te communiceren en je lichaam begint met het onderbewustzijn te spreken. Het kan zijn dat de diepgewortelde emoties, trauma’s of gebeurtenissen naar boven komen, maar dit hoeft niet. Het kan ook een heel mooie reis zijn die je aangaat.
Tijdens een TRB-sessie kom je in een diepe meditatieve staat. Je komt meer in verbinding met jezelf, waardoor je lichaam aangezet wordt om te helen. Alles wat er naar boven komt, kun je veilig loslaten – op een manier die jij aankunt.
Na de sessie kun je als resultaat verwachten dat je makkelijker vanuit je hoofd in je lijf komt. Je angst/depressie kan verminderen en je zult je relaxter en meer ontspannen voelen.

Een sessie duurt ongeveer 2 uur. We beginnen met een kennismaking en een uitleg van de sessie. Daarna zullen we, onder goede begeleiding, de ademhalingssessie ingaan met mooie muziek en in een veilige setting voor jou.

(Sessie 1,5-2 uur) – €150

Trauma Release Breathwork (TRB® & Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®) samen

(Sessie 2-3uur) – €200

Holistische massagetherapie

Bij de volledige lichaamsmassage wordt lichaam en geest als één geheel gezien. ‘Holos’ is Grieks voor ‘heel’ en bij deze massage wordt niet alleen het lichamelijke, maar ook het emotionele, mentale en sociale evenwicht hersteld.

Met een holistische massage behandel ik niet alleen je fysieke klachten. We kijken ook naar mentale en emotionele dingen die er op dat moment spelen. Lichaam en geest hangen nu eenmaal nauw samen. Wanneer de balans verstoord raakt, kunnen lichamelijke klachten en uiteindelijk ziekten ontstaan.
Door alle niveaus samen in balans te brengen, behandel ik dus niet enkel de klacht, maar ook de oorzaak ervan. En die oorzaak is vaak niet direct aanwijsbaar. Zo kan het zijn dat fysieke klachten ontstaan doordat je bepaalde emoties al tijden onderdrukt. Of je bent al tijden moe, doordat je bijvoorbeeld alles perfect wilt doen. Samen gaan we op zoek naar de kern van jouw klachten.

Met een holistische massage zorgen we dat je lichaam heelt door fysieke blokkades op te heffen en je lichaam op een diep niveau te ontspannen. Tegelijkertijd geeft jouw lichaam tijdens een holistische massage signalen die iets onder de aandacht willen brengen. Die signalen kunnen pijnlijke plekken in je lichaam zijn, maar ook emoties en gedachten die naar boven komen.
Er worden dus niet slechts symptomen behandeld, maar we zoeken samen naar de diepere oorzaak van de klachten. 

Door aandacht te besteden aan de signalen van je lichaam, word je bewust van wat er speelt. Je krijgt meer inzicht in jezelf. Tegelijkertijd maak je contact met je lichaam en leer je weer voelen wat er gebeurt in jouw leven en wat jij daarmee wilt. Dan noemen we holistische massage ook wel massagetherapie.

(Sessie van 90minuten) –  €120

(Sessie van 120 minuten) –  €150

Workshop Leren Masseren (op aanvraag)

Masseer je elkaar als partners weleens, maar weet je niet hoe je dit op een effectieve manier kunt doen? Wil je samen met je partner, vriend of vriendin een massageworkshop volgen als bijzondere, gezellige en leerzame activiteit?
Leer samen met Elan D’or een goede, ontspannende massage te geven!

In de 3 – 3,5 uur durende massage workshop oefen je op elkaar, zonder andere cursisten. Je leert elkaar contactvol masseren met diverse technieken en vanuit zo’n houding dat je niet moe wordt. Je kunt kiezen voor massage op de massagetafel of op een comfortabel matje op de grond. Je leert massagetechnieken die eenvoudig toe te passen zijn en veel effect hebben. Er is ruimte voor persoonlijk advies en vragen.
Je hebt geen massage ervaring nodig.

Met z’n tweeën zonder andere cursisten op eigen datum en tijd naar keuze.

Cadeaubon: Geef de workshop eens cadeau aan je lief. Een origineel cadeau voor zijn/haar verjaardag, Valentijn, jullie jubileum of gewoon omdat het fijn is om met elkaar iets nieuws te leren en samen te ontspannen. 

Kosten: 250 euro per paar inc. koffie, thee, iets lekkers, een massagehandeling en een flesje massageolie.

Massage

Holistische massage (90/120minuten)……………………………………………………………………………………€120/150

Klankschaalmassage (60minuten)…………………………………………………………………………………………………………€80

Ontspanningsmassage-Relaxastion massage (zacht/soft)(60minuten)…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..€80

Ontspanningsmassage-Relaxastion massage (stevige/hard)(60minuten)…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..€90

Gezichts-, hoofd- en halsmassage (60minuten)……………………………………………………………………………€80

Chakra massage (60minuten)…………………………………………………………………………………………………………………….€80

Ayurvedische massage(90minuten)……………………………………………………………………………………………………….€120

Ontspanningsmassage + Reikibehandeling (90minuten)………………………………………………………..€120

Energetische massage (reiki, fonoforese, klankschalen en meer (60/90minuten)……………………………………………………………………………………………………………………………….€80/120

Ontspanningsmassage + Warme Paraffine Behandeling voor handen(90minuten)………………………………………………………………………………………………….€120

Duo massage(60/90minuten)……………………………………………………………………………………………………………€160/240

Combi massage(120minuten)…………………………….………………………………………………………………………………………….€150

Bindweefselmassage-Transformational Cupping® (60minuten)………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..€95

Partner massage workshop (180minuten)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………€250

Massage cadeaubon.
Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je geliefde, een goede vriend(in), een leuke collega of familieleden? Met een massage cadeaubon heb je niet alleen een bijzonder cadeau, je geeft de ontvanger bovendien een heerlijke massage waardoor lichaam en geest met elkaar in balans komen.
Je kunt de massage cadeaubon eenvoudig ophalen of via mail bestellen en naar het gewenste e-mail adres laten sturen. Dit kan zowel je eigen e-mail adres zijn als dat van degene aan wie je de bon cadeau doet. De cadeaubon geeft recht op een massage naar keuze van 60 of 90 minuten en is geldig tot 12 maanden na aankoop.

Reiki & Healing

Reikibehandeling (60minuten)……………………………………………………………………………………………………………….€80

Healing sessie (60minuten)……………………………………………………………………………………………………………………….€80

Healing & Reikibehandeling (60/90minuten)……………………………………………………………………………..€80/120

Reiki/ Healing/ Reading op afstand (45min)…………………………………………………………………………………………………€60

Innerlijke kind sessie (120min)……………………………………………………………………………………………………………….€150

Coaching

Intake(kennismakingsgesprek(45minuten)…………………………………………………gratis

Coaching traject(5 sessies van 105 minuten)……………………………………………………..€800

Vitaliteitsprogramma’s  of coaching voor bedrijven en stoelmassage op evenement/locatie – prijs op aanvraag.
Om direct inzicht te krijgen en controle te houden op de kosten voor coaching bied ik verschillende pakketten aan. Deze worden altijd afgestemd op de behoefte en thematiek binnen de organisatie. Het pakket wordt van tevoren afgenomen, zo weet je precies waar je aan toe bent. 

Personal Training

Personal training (30minuten)…………………………………………………………………………………………..€30

Personal training (60minuten)…………………………………………………………………………………………….€60

Personal training (10 sessies van 60minuten) …………………………………………………………€550

Duo training (30minuten) ……………………………………………………………………………………………………..€45

Buiten groepstraining (strippenkaart 11 sessies van 60minuten)…………………………………………………………………………………………………………………………………………€85

Klankmeditatie en ademhaling

Klankmeditatie (groep max.12 personen, sessie van 60minuten)…………………………………………………………………………………………………………………………………………€20

Klankmeditatie (5 sessies van 60minuten, groep max.12 personen)……………………………………………………………………………………………………………………………………………..€90

Één privé klankschaal sessie (90 minuten)……………………………………………………………………………………………………………………………………………. € 135

In de praktijk kun je uitsluitend contant betalen. Vooraf/achteraf overmaken of via Tikkie is ook mogelijk.

Alle prijzen zijn inclusief 21 % BTW

Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden verplaatst of geannuleerd. Bij afzegging binnen 24 uur wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Je ontvangt hiervan dan een separate factuur.

Privacy

Privacy.
Bij het maken van een afspraak wordt altijd je e-mailadres, adres en telefoonnummer gevraagd voor mijn administratie. Deze gegevens, alsmede alle persoonlijke en medische gegevens die je voor of tijdens de massage aan mij geeft, worden vertrouwelijk behandeld. Zonder je toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.

Bij de eerste afspraak hebben we een kort intakegesprek.

Elan d’Or is niet aansprakelijk voor gevolgen die voorvloeien uit het behandelen van niet door cliënt genoemde symptomen, blessures of aandoeningen.  

Tips.
Hygiëne is erg belangrijk. Ik zorg ervoor dat mijn praktijk altijd netjes en schoon is en ik stel het zeer op prijs als u ook rekening houdt met uw hygiëne. Voor een prettige behandeling raad ik u aan om vanaf een uur voor de massage niet meer te eten. Een te volle of lege maag kan tijdens een massage als onprettig worden ervaren.