Massage

Reiki, coaching, massage en klankschalen Utrecht. Wil je heerlijk ontspannen na een drukke dag?

 Tijd nemen voor jezelf is een keuze..
In onze cultuur is het nog geen gewoonte jezelf te verwennen of te laten verzorgen; we zijn voornamelijk bezig met werken en maken weinig tijd voor onszelf vrij. Door het lijf te ontspannen kun je ook geestelijk ontspannen.

Holistische massagetherapie

Bij de volledige lichaamsmassage wordt lichaam en geest als één geheel gezien. ‘Holos’ is Grieks voor ‘heel’ en bij deze massage wordt niet alleen het lichamelijke, maar ook het emotionele, mentale en sociale evenwicht hersteld.

Met een holistische massage behandel ik niet alleen je fysieke klachten. We kijken ook naar mentale en emotionele dingen die er op dat moment spelen. Lichaam en geest hangen nu eenmaal nauw samen. Wanneer de balans verstoord raakt, kunnen lichamelijke klachten en uiteindelijk ziekten ontstaan.
Door alle niveaus samen in balans te brengen, behandel ik dus niet enkel de klacht, maar ook de oorzaak ervan. En die oorzaak is vaak niet direct aanwijsbaar. Zo kan het zijn dat fysieke klachten ontstaan doordat je bepaalde emoties al tijden onderdrukt. Of je bent al tijden moe, doordat je bijvoorbeeld alles perfect wilt doen. Samen gaan we op zoek naar de kern van jouw klachten.

Met een holistische massage zorgen we dat je lichaam heelt door fysieke blokkades op te heffen en je lichaam op een diep niveau te ontspannen. Tegelijkertijd geeft jouw lichaam tijdens een holistische massage signalen die iets onder de aandacht willen brengen. Die signalen kunnen pijnlijke plekken in je lichaam zijn, maar ook emoties en gedachten die naar boven komen.
Er worden dus niet slechts symptomen behandeld, maar we zoeken samen naar de diepere oorzaak van de klachten. 

Door aandacht te besteden aan de signalen van je lichaam, word je bewust van wat er speelt. Je krijgt meer inzicht in jezelf. Tegelijkertijd maak je contact met je lichaam en leer je weer voelen wat er gebeurt in jouw leven en wat jij daarmee wilt. Dan noemen we holistische massage ook wel massagetherapie.

Wil je innerlijke rust en ontspanning ervaren? Of wil je juist meer energie en een energiek lichaam? Massage breng je tot volledige ontspanning en laat je weer tot jezelf komen.

Waarom is een massage gezond ?

Massage vermindert stress en helpt je te ontspannen, daarnaast verbetert het je immuunsysteem (je wordt minder snel ziek), en zorgt een massage ervoor dat je beter in je vel zit.

Massage zorgt voor afvoer van afvalstoffen en voor ontspanning van gespannen spieren.

Ook verbetert het je bloedcirculatie en ademhaling.

Door massage slaap je beter en langer, waardoor je uitgerust bent en je beter kunt concentreren.

Ik gebruik neutrale basisolie gecombineerd 100% pure en therapeutische essentiële oliën passend bij de klachten/wensen. Ik ben opgeleid in veel verschillende soorten massages en dat is de reden dat ik jou kan geven wat jij op dat moment nodig hebt – ik geef een massage op maat.

Ayurveda is een van de oudste geneeswijzen ter wereld en populairder dan ooit. Het is een holistische leer die ons met onder andere heel concrete voedingsadviezen laat zien hoe we gezonder en energieker kunnen worden. Ayurveda wijst ons de weg naar een leven in balans – de basis voor een volmaakt welzijn, natuurlijke schoonheid en duurzame gezondheid.
Volgens de ayurveda bestaat onze constitutie, ons dosha, uit drie energietypes: vata, pitta en kapha. Meestal overheerst één van deze energietypes, bij elk overheersend type past een ander voedingspatroon. Overheerst bij jou de vata -energie (zoals bij mij)? Dan val jij onder het vata-type.

Maak een afspraak, doe de test en ontdek of jij een creatief en beweeglijk vata-type, een vastberaden en vurig pitta-type of een aards, rustig kapha-type bent!

Holistisch coaching, ademwerk, massage en healing in Utrecht. We kijken samen welke behandeling het beste bij jou past. Ik bied een combinatie van coaching, ademwerk, massage en healing aan en ik geloof dat het belangrijk is om te vinden wat het beste voor jou werkt. Door samen te werken kunnen we jouw behoeften en doelen bespreken en een behandeling creëren die het beste bij jou past. Mijn doel is om je te ondersteunen en te begeleiden op jouw reis naar welzijn, geluk en ontspanning. Laten we samen ontdekken welke behandelingen en technieken het meest geschikt zijn voor jouw specifieke situatie.
Wil je innerlijke rust en ontspanning ervaren? Of wil je juist meer energie en een energiek lichaam? Massage breng je tot volledige ontspanning en laat je weer tot jezelf komen. Utrecht. Pools en Nederlands sprekende Holistisch leefstijl coach in Utrecht. Gezonde voeding, beweging en ontspanning. Masaż, relax, zdrowe jedzenie, personalny trening.

Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden verplaatst of geannuleerd. Bij afzegging binnen 24 uur wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Je ontvangt hiervan dan een separate factuur.

Privacy.
Bij het maken van een afspraak wordt altijd je e-mailadres, adres en telefoonnummer gevraagd voor mijn administratie. Deze gegevens, alsmede alle persoonlijke en medische gegevens die je voor of tijdens de massage aan mij geeft, worden vertrouwelijk behandeld. Zonder je toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.

Bij de eerste afspraak hebben we een kort intakegesprek.

Elan d’Or is niet aansprakelijk voor gevolgen die voorvloeien uit het behandelen van niet door cliënt genoemde symptomen, blessures of aandoeningen.  

Tips.
Hygiëne is erg belangrijk. Ik zorg ervoor dat mijn praktijk altijd netjes en schoon is en ik stel het zeer op prijs als u ook rekening houdt met uw hygiëne. Voor een prettige behandeling raad ik u aan om vanaf een uur voor de massage niet meer te eten. Een te volle of lege maag kan tijdens een massage als onprettig worden ervaren.