Massage

Reiki, coaching, massage en klankschalen Utrecht. Wil je heerlijk ontspannen na een drukke dag?

 Tijd nemen voor jezelf is een keuze..
In onze cultuur is het nog geen gewoonte jezelf te verwennen of te laten verzorgen; we zijn voornamelijk bezig met werken en maken weinig tijd voor onszelf vrij. Door het lijf te ontspannen kun je ook geestelijk ontspannen.

Wil je innerlijke rust en ontspanning ervaren? Of wil je juist meer energie en een energiek lichaam? Massage breng je tot volledige ontspanning en laat je weer tot jezelf komen.

Waarom is een massage gezond ?

Massage vermindert stress en helpt je te ontspannen, daarnaast verbetert het je immuunsysteem (je wordt minder snel ziek), en zorgt een massage ervoor dat je beter in je vel zit.

Massage zorgt voor afvoer van afvalstoffen en voor ontspanning van gespannen spieren.

Ook verbetert het je bloedcirculatie en ademhaling.

Door massage slaap je beter en langer, waardoor je uitgerust bent en je beter kunt concentreren.

Ik gebruik neutrale basisolie gecombineerd 100% pure en therapeutische essentiële oliën passend bij de klachten/wensen. Ik ben opgeleid in veel verschillende soorten massages en dat is de reden dat ik jou kan geven wat jij op dat moment nodig hebt – ik geef een massage op maat.

Ayurveda is een van de oudste geneeswijzen ter wereld en populairder dan ooit. Het is een holistische leer die ons met onder andere heel concrete voedingsadviezen laat zien hoe we gezonder en energieker kunnen worden. Ayurveda wijst ons de weg naar een leven in balans – de basis voor een volmaakt welzijn, natuurlijke schoonheid en duurzame gezondheid.
Volgens de ayurveda bestaat onze constitutie, ons dosha, uit drie energietypes: vata, pitta en kapha. Meestal overheerst één van deze energietypes, bij elk overheersend type past een ander voedingspatroon. Overheerst bij jou de vata -energie (zoals bij mij)? Dan val jij onder het vata-type.

Maak een afspraak, doe de test en ontdek of jij een creatief en beweeglijk vata-type, een vastberaden en vurig pitta-type of een aards, rustig kapha-type bent!

Reiki, coaching, klankschalen massage Utrecht. Wil je in alle rust van de beste massage kunnen genieten?
Wil je innerlijke rust en ontspanning ervaren? Of wil je juist meer energie en een energiek lichaam? Massage breng je tot volledige ontspanning en laat je weer tot jezelf komen. Utrecht. Pools en Nederlands sprekende Holistisch leefstijl coach in Utrecht. Gezonde voeding, beweging en ontspanning. Masaż, relax, zdrowe jedzenie, personalny trening.

Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden verplaatst of geannuleerd. Bij afzegging binnen 24 uur wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Je ontvangt hiervan dan een separate factuur.

Privacy.
Bij het maken van een afspraak wordt altijd je e-mailadres, adres en telefoonnummer gevraagd voor mijn administratie. Deze gegevens, alsmede alle persoonlijke en medische gegevens die je voor of tijdens de massage aan mij geeft, worden vertrouwelijk behandeld. Zonder je toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.

Bij de eerste afspraak hebben we een kort intakegesprek.

Elan d’Or is niet aansprakelijk voor gevolgen die voorvloeien uit het behandelen van niet door cliënt genoemde symptomen, blessures of aandoeningen.  

Tips.
Hygiëne is erg belangrijk. Ik zorg ervoor dat mijn praktijk altijd netjes en schoon is en ik stel het zeer op prijs als u ook rekening houdt met uw hygiëne. Voor een prettige behandeling raad ik u aan om vanaf een uur voor de massage niet meer te eten. Een te volle of lege maag kan tijdens een massage als onprettig worden ervaren.