Over mij

Wil je een goede balans in je leven? Door de juiste balans in voeding, lichaamsbeweging en ontspanning te creëren zorg je ervoor dat jij alles uit het leven kan halen en leg je de basis voor een levenslange goede gezondheid. Dat wil jij toch ook?

Uit eigen ervaring weet ik hoe sterk de invloed van (verborgen) emoties kan zijn. Natuurlijk kun je ontspannen door lekker actief bezig te zijn of door een rustgevende massage. Maar als je echt volledig wilt ontspannen, zul je ook aandacht moeten schenken aan je gevoelens. Zo leg je een goede basis voor een leven in balans. En ik wil je daarbij helpen.
Ik merk dat bij massages vaak krachtige emoties los kunnen komen. Emoties die veel mensen met mij kunnen en willen delen. Ik luister met een open mind naar hun verhalen en praat met hen over hun gevoelens. Niet alleen tijdens en na de massages, maar ook in onze persoonlijke coachingsgesprekken. Dat levert mooie resultaten op: inzicht, rust en de kracht om een eigen koers te varen.

Gesprekken, massages, reiki, meditatie, ademhaling, sound healing maar ook sport en voedingsadviezen vormen in mijn visie samen één weg naar een gezond en ontspannen leven. Alles hangt met alles samen. Daarom heb ik een aantal jaren geleden de opleiding bij de Academie voor Holistisch Coachen gevolgd. Een opleiding die mij elke dag weer de mogelijkheden biedt om mensen te helpen.

Wat kun je? Wat wil je? En hoe ga je verder? Ik bespreek het graag met je. Zodat we samen kunnen kijken wat voor jou de beste weg is naar een ontspannen, gelukkig en gezond leven.

Graag tot ziens.
Dorota Bunte