Over mij

Wil je een goede balans in je leven? Door de juiste balans in voeding, lichaamsbeweging en ontspanning te creëren zorg je ervoor dat jij alles uit het leven kan halen en leg je de basis voor een levenslange goede gezondheid. Dat wil jij toch ook?

Hallo, ik ben Dorota Bunte. Ik werk als holistisch en energetisch coach en masseuse. Mijn missie is iedereen gezonder, gelukkiger en bewuster maken. Hierin staat gezond voor het lichaam, geluk voor de geest, en bewustzijn voor de ziel. Ik leef uit mijn hart en ik kan je vertellen dat is heel fijn. Ja ik ben spiritueel maar sta ook met beide voeten lekker stevig op de grond en ben daardoor ook nuchter en aards.
Gevoelig ben ik altijd geweest en het heeft even geduurd voordat ik mijn bestemming gevonden had. Uit eigen ervaring weet ik hoe sterk de invloed van (verborgen) emoties kan zijn.  Natuurlijk kun je ontspannen door lekker actief bezig te zijn of door een rustgevende massage en healing. Maar als je echt volledig wilt ontspannen, zul je ook aandacht moeten schenken aan je gevoelens. Zo leg je een goede basis voor een leven in balans. En ik wil je daarbij helpen.
Ik merk dat bij holistisch aanpak vaak krachtige emoties los kunnen komen. Emoties die veel mensen met mij kunnen en willen delen. Ik luister met een open mind naar hun verhalen en praat met hen over hun gevoelens. Niet alleen tijdens en na een behandeling, maar ook in onze persoonlijke coachingsgesprekken. Dat levert mooie resultaten op: inzicht, rust en de kracht om een eigen koers te varen.

Gesprekken, massages, reiki, meditatie, ademhaling, sound healing maar ook beweging vormen in mijn visie samen één weg naar een gezond en ontspannen leven. Alles hangt met alles samen. Daarom heb ik een aantal jaren geleden de opleiding bij de Academie voor Holistisch Coachen, Intuitieve Opleiding en Healing gevolgd. Opleidingen die mij elke dag weer de mogelijkheden bieden om mensen te helpen.

Wat kun je? Wat wil je? En hoe ga je verder? Ik bespreek het graag met je. Zodat we samen kunnen kijken wat voor jou de beste weg is naar een ontspannen, gelukkig en gezond leven.

Graag tot ziens.
Dorota Bunte