Coaching

Rust in je brein – rust in je leven

Van kleins af aan leren we al te denken in doelen en uitdagingen. We worden gemotiveerd om steeds hogere doelen te halen, sterk te zijn en vooral te zeggen dat alles goed met ons gaat.  We halen een diploma, gaan werken, maken promotie, verdienen steeds meer geld, kopen een prachtig mooi huis etc..  Alles lijkt perfect tot het moment dat je je beseft dat het ideale plaatje eigenlijk niet JOUW ideale plaatje is.

Holistische en Intuïtieve coaching is een vorm van begeleiding waarbij jouw intuïtieve, spirituele vermogen de ruimte krijgt om samen te werken met je praktische, verstandelijke vermogen. Een ontmoeting waarbij je uitgenodigd wordt te ervaren en je bewust te zijn van wat er op dat moment echt van belang is. Een manier waarop jij jouw intuïtieve authenticiteit kunt ontdekken.

Je hebt steeds minder plezier in je werk

Je werkt teveel en hebt geen tijd meer voor je sociale leven

Je wilt nog veel dingen doen in het leven maar je hebt er geen tijd voor

Je voelt je onzeker over waar je staat, wie je bent, wat je kunt en wat je wilt

Je vindt het moeilijk om grenzen te stellen

Je bent bang om de controle te verliezen en dingen uit handen te geven

Kortom je zit met vragen die iedereen op zeker moment wel eens heeft.

Naast massagetherapie kun je ook coaching als ingang nemen om je bewust te worden van jezelf, waar je staat en wat je nodig hebt op dit moment. Heb je een vraag of een probleem waar je dieper op in wilt gaan en wat je wilt onderzoeken, dan kun je bij mij terecht en vragen om een coachingssessie.
Als Holistische en Intuïtieve  Coach wil ik je graag begeleiden op jouw ontwikkelingspad.  In een coachingstraject help ik jou met het vinden van  jouw balans en ik help je makkelijker keuzes te maken in je dagelijkse leven, zodat je niet meer hoeft te twijfelen en sterk in je schoenen komt te staan bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid, relatie, carrière en ontspanning. Dit doe ik op een holistische manier. Ik betrek bij je ontwikkeling niet alleen de verandering van je overtuigingen en het doorbreken van patronen, maar ik kijk ook hoe je fysiek en emotioneel daarin mee kunt gaan, aan de hand van gesprekken, diverse technieken (NLP, Body Drum Release, Focussen), wandelcoaching, meditatie, ademhaling- en ontspanningstechnieken. 

Als coach ben ik objectief, onbevooroordeeld, positief en ondersteunend.