Personal Training

Wil jij ook lekker buiten sporten, fit blijven en je gedachtes even bij wat anders? Meld je dan hieronder aan!Je wilt een aantal kilo afvallen, eindelijk van die hardnekkige blessure afkomen of sterker en fitter door het leven gaan. Maar je hebt geen idee waar te beginnen. Personal Training met Elan D'or

Wil jij ook lekker buiten sporten, fit blijven en je gedachtes even bij wat anders? Meld je dan hieronder aan!

Kom in beweging, juist NU!

We weten het allemaal, bewegen is gezond. Door de harde lockdown is de sportschool voorlopig nog gesloten. Juist in deze tijd van thuis werken, kinderen die niet naar school kunnen en weinig tot niet kunnen sporten, is het extra belangrijk dat je bewust bezig bent met jouw vitaliteit.
De beste begeleiding en stok achter de deur behaal je met personal training.

Wat levert Personal Training jou op?

Doordat je meer gaat bewegen voel je je steeds fitter worden

Omdat je buiten sport, merk je dat je meer energie krijgt

Wanneer je meer beweegt, gezond en gevarieerd eet, zul je in gewicht/ vet/ spiermassa/vocht/ visceraal vet het verschil gaan zien

Mijn Personal Trainingen zijn niet standaard. Met humor, enthousiasme, altijd buiten ga je aan je conditie en kracht werken. Je krijgt persoonlijke aandacht, veel verschillende oefeningen en er wordt gelet op het correct uitvoeren van de oefening met een correcte houding. Daardoor haal jij snel je persoonlijke doelen en blijf je blessurevrij. Op deze manier kan sporten ook leuk zijn, waardoor je het langer volhoudt.

Wat kost het :

Personal Training (1 op 1) – 30 euro per 35 minuten

Duo Training – 22,50 euro pp per 35 minuten

Ik neem de gezondheid en veiligheid van mijn klanten uiterst serieus en ik volg de richtlijnen en het advies van de overheid en het RIVM. 

SAMEN OP NAAR EEN GEZOND NEDERLAND

Waarom Personal training één van de meest effectieve trainingsmethoden is.

Je wilt een aantal kilo afvallen, eindelijk van die hardnekkige blessure afkomen of sterker en fitter door het leven gaan. Maar je hebt geen idee waar te beginnen.
Het inschakelen van een deskundige Personal Trainer is dan een slim idee om je goed en effectief op weg te helpen.

Als trainer vraag ik mezelf te vaak af wat iemand nu echt tegenhoudt. Het klopt dat trainen onder begeleiding meer kost dan een abonnement van €16,- per maand. Maar wees je er dan wel van bewust dat in die goedkope sportschool niemand naar jou omkijkt en je nauwelijks begeleid wordt. Je wilt natuurlijk net als alle anderen zeker weten dat je goed bezig bent, dat je die oefeningen optimaal uitvoert en dat je een correcte houding aanneemt. Maar wie gaat jou dat vertellen? 
Samen met je personal trainer stel je je doelen vast en hij of zij maakt daar speciaal voor jou een op maat trainingsprogramma en soms ook een uitgebalanceerd voedingsschema bij.

Je krijgt persoonlijke aandacht, veel verschillende oefeningen en er wordt gelet op het correct uitvoeren van de oefening met een correcte houding. Daardoor haal jij snel je persoonlijke doelen en blijf je blessurevrij.

Bootcamp, personal training in Utrecht
Motivatie….

De start is altijd heel goed. Je gaat sporten en begint met een dieet, je neemt een sportschool abonnement. Een paar weken loopt dat prima. Maar plots… de motivatie neemt af. Je zoekt excuses. Je bent moe. Hebt te weinig tijd. ‘Een keertje minder kan best’.
Motivatie is essentieel om resultaat te halen. Als je niet intrinsiek gemotiveerd bent dan vind je het waarschijnlijk moeilijk om jezelf richting de sportschool te begeven en is de kans ook groot dat je snel weer opgeeft.
Een personal trainer kan in dit geval een prima stok achter de deur zijn. Afspraken zorgen voor structuur en die afspraken ben je ook niet snel geneigd om af te zeggen omdat je die dag toevallig ‘geen zin hebt’. Hierdoor zal je jouw doelstelling veel sneller bereiken.

Sporten is mijn passie, vooral buiten in de natuur. Ik vind sporten in de natuur uitdagend, ontspannend, fris, mooi en iedere dag anders. De natuur heeft een positieve invloed op je. Je voelt je na een uur buiten sporten, opgeladen en je hoofd is leeg. We zijn niet gemaakt om binnen te zitten.
Daarom bewegingen en oefeningen doen we samen in de buitenlucht. Soms blijft het niet droog en krijgen we een bui op ons hoofd, maar thuis na een warme douche, voel je je extra sterk. Zowel fysiek als mentaal.
Ik doe vak zelf mee, zodat je me alleen maar hoeft te volgen. Ik corrigeer je waar het nodig is en samen dagen we al je spiergroepen uit. 
Wat je in 30 minuten met mij doet, doe je in eentje meestal ongeveer in een uur. Sporten kost dus nauwelijks tijd en dus heb je er altijd tijd voor.

Is PT voor jou te duur?  Kom dan gezellig sporten in groepsverband. Ook dan krijg je persoonlijke aandacht en gezelligheid van sporten met elkaar.  Groepslessen duren 60 minuten per sessie en je kunt instappen op ieder niveau.

Samenvattend: Met Personal Training:

Heb je een stok achter de deur.
De meest gehoorde reden! En terecht. Iedereen kan wel een zetje gebruiken.

Krijg je een persoonlijke aanpak.
Een trainingsschema maken is niet moeilijk. Maar om jouw doel te bereiken, zonder blessures, moet het wel op jouw situatie zijn afgestemd. PT is geschikt voor elk niveau en elk figuur.

 Train je effectief en efficiënt.
Je trainer kiest de beste oefeningen en trainingsmethode voor jouw doelen.

Verleg je je grenzen.
Je trainer pusht je om meer uit je training te halen. Ook als jij een keer minder zin hebt om te trainen.

 Trainen met een personal trainer is leuk en inspirerend.
Kortom, met een personal trainer sta jij er niet meer alleen voor! Kies voor kwaliteit, kies voor Elan d’Or!
Je hoeft nog niet sportief te zijn, je kunt het worden. We werken vanaf je begin niveau naar je doel.