Voeding

Eten is een noodzaak, maar bewust eten is een kunst.

geen dieet maar een gezonde voedingsplan op maat in Utrecht. Pools en Nederlands sprekende Holistisch leefstijl coach in Utrecht. Gezonde voeding, beweging en ontspanning. Masaż, relax, zdrowe jedzenie, personalny trening.
De media overstelpt je elke dag weer met adviezen op het gebied van voeding, beweging en voorkoming van stress. Maximaal twee glazen alcohol per dag en dan toch weer liever helemaal geen alcohol. Twintig minuten beweging per dag of toch minstens dertig minuten en wat voor soort beweging dan?

Zie jij door de bomen het bos niet meer?
Wil je het graag goed doen, maar twijfel je of je dagelijkse de juiste keuzes maakt op het gebied van voeding, beweging en ontspanning?
Wil je weten hoeveel energie (kcal) jouw lichaam per dag nodig heeft?
Wil je weten hoeveel spieren en hoeveel vet je eigenlijk hebt?

Moet je meer of minder eten om je doel te bereiken?

TIME FOR CHANGE !

Ben je klaar voor een gezonde leefstijl? Zitten de kilo’s je in de weg?

Wat je eet, heeft een directe invloed op je humeur, je energie en je weerstand. Gezonde voeding bestaat uit eiwitten, koolhydraten, vetten, water, vitaminen en mineralen. Maar natuurlijk is de verhouding belangrijk. Dit is allemaal weer afhankelijk van je fysieke activiteiten gedurende de dag.

Wil je weten wat gezonde voeding is en wat bij jou past?

Een gezonde(re) leefstijl aanleren is niet zo ingewikkeld als veel mensen denken. Je hebt alleen wat meer kennis nodig. Met mijn kennis zorg ik dat je door kleine aanpassingen in je dagelijks leven grote stappen kunt maken om je doel te bereiken. Met een persoonlijk voedingsplan leer ik je welke voeding je kunt eten om je lichaam in balans te houden en hoe jij een gezonde leefstijl kunt krijgen.

succes begint met het zetten van de eerste stap! Ben je er klaar voor? Met Elan D'or in Utrecht