Aanbieding

Jaaaa, de lente is van start!
De hele maand APRIL EN MEI bij een ontspanningsmassage, paraffine behandeling voor je handen helemaal GRATIS!!!

Het najaar komt er weer aan!
Herfst is het seizoen van mooie warme tinten: geel, bruin, rood en oranje gekleurde bladeren; paddenstoelen, beukennootjes en kastanjes. Het wordt kouder, donkerder en stiller. Langzaamaan maken wij ons klaar voor de terugkeer naar onszelf.
De herfst kan met zijn donkere en regenachtige dagen bij sommige mensen zorgen voor een somber gevoel. Je voelt je minder fit, snel vermoeid en je hebt vaak meer eetlust.
Tijd dus voor een heerlijke massage!
Massage zorgt voor ontspanning, werkt verkwikkend en geeft je huid warmte door wrijven, strijken en kneden.
Dit betekent ook voor veel mensen droge, ruwe, schrale handen, met zelfs de neiging tot kloven. Bereid je handen goed voor met een paraffine pakking. Een paraffine pakking is een zeer verzorgende en verzachtende behandeling voor je handen die direct een zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn je handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed en voelen ze zijdezacht aan.

Welkom

Jaaaa, de WINTERACTIE is van start!
ONTSPANNING EN HERSTEL. 
De hele maand DECEMBER  – 
10 EURO korting bij Edelstenen Chakra massage!

chakra massage

Heb je soms het gevoel dat je een stukje van jezelf bent kwijtgeraakt? Wil je graag meer balans ervaren in je lichaam, je emoties en je gedachten?Edelstenen geven tijdens de massage hun unieke zuivere trilling en mineralen af aan de huid. Blokkades worden hiermee opgeheven en het energieveld wordt gereinigd. Tijdens een edelsteenmassage wordt het lichaam in evenwicht gebracht en het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Spanningen en stress worden afgevoerd en vervangen door nieuwe, sprankelende energie. De edelstenen kunnen zowel warm als koud worden gebruikt tijdens de massage, dit is afhankelijk van de klacht.

Voor wie is edelsteen massage geschikt?
Een edelsteen massage is in principe voor iedereen geschikt: volwassenen, zwangere vrouwen en kinderen.
Deze massagevorm brengt vooral veel verlichting bij emotionele klachten als spanningen, stress, verdriet, angst, onzekerheid en rouw. De zachte helende kracht van de edelstenen kunnen deze klachten verlichten of zelfs opheffen.

Welkom